Перемога вислизнула із кишені

«ТВД» не знає перемог у 6 матчах поспіль

Львівський «ТВД» вже шостий матч поспіль не знає смаку перемоги. І саме головне, що львів'яни втрачають очки у таких матчах, де перемога вже майже у кишені. Так було і у виїзному матчі із «Універ-Автомаром» (не сплутати із матчем на кубок), і у поєдинку із «Кардиналом». Так сталось і цього разу.

«Теведисти» досить швидко відкрили рахунок, коли Маржановський прострілив із правого флангу, а Хавер замкнув дальню штангу. У першому таймі кілька раз Цвєлих міг покарати львів'ян за необачність у захисті, але загалом «ТВД» володів перевагою і також не раз міг переграти Сагайдаченка.

На початку другого тайму Чеботарьов забив другий м'яч. Олег прийняв м'яч на лівому фланзі, стрімко розвернувся і пробив у дальній кут. Здавалось, що цього разу львів'яни вже перемоги не втратять, але вкотре суперник покарали «ТВД» за самовпевненість. Спочатку Цвєлих блискучою передачею «розрізав» всю оборону господарів і вивів Юркова сам на сам, а той без проблем переграв Мельника.

А на 36-й хвилині господарі вирішили перепасовуватись біля власних воріт і Маржановський втратив м'яч, а Дрьомов довго не роздумуючи пробив точно в дев'ятку.

«ТВД» (Львів) - «ЛТК» (Луганськ) - 2:2

«ТВД»: Мельник - Чеботарьов, Маржановський, Сільченко, Хавер - Кордоба, Рогачов, Вахула, Денис - Кіндій, Білоус.

«ЛТК»: Сагайдаченко - Дрьомов, Юрков, Цвєлих, Журба - Івонко, Марченко, Заворотний, Мартиненко.

Арбітри: Подраний, Конюхов (Житомир).

Голи: Хавер, 2; Чеботарьов, 23 - Юрков, 27; Дрьомов, 36.

Попередження: Білоус, 12; Вахула, 15; Рогачов, 24 - Юрков, 23; Дрьомов,

Володимир КРУПЧУК

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футзал | 29 апреля 2024, 10:58 0

Последние определились в Азии