ЖИЛМАР: «Нас влаштує лише перемога над Ворсклою»

Наставник ФК «Львів» - про матч с «Ворсклою»

Сьогодні в матчі третього туру УПЛ ФК «Львів» зіграє с «Ворсклою». Початок матчу - в 17:00. Наставник львівської команди Жилмар поділився очікуваннями від гри з «Ворсклою»:

«- Жилмаре, розкажи про останні новини зі стану команди напередодні завтрашнього матчу чемпіонату з «Ворсклою». Чи всі готуються до важливого поєдинку з полтавчанами?
- Всі хлопці готуються, травмованих немає. Хороша новина в тому, що в матчі з «Ворсклою» нам нарешті зможе допомогти Вадим Янчак, який пропускав дві перші гри чемпіонату через червону картку, отриману ще минулого сезону.

- Як «городяни» пережили кілька прикру поразку від «Динамо» в грі, яка мала всі шанси завершитися нульовою нічиєю?
- «Динамо» підійшло до нашої гри у відмінних фізичних кондиціях, а нам ще потрібно працювати в цьому напрямку. У нас були тактичні проблеми в першому таймі, а після перерви вже відчувалася втома в діях гравців. Але життя триває, і у нас був тиждень інтенсивної підготовки до наступного матчу. Перший день тренувань був присвячений суто фізичних навантажень, а потім вже відпрацьовували технічні та тактичні моменти - комбінації, контратаки, «стандарти» та інше.

- Як тренерський штаб готує команду до відповідального поєдинку з бронзовими призерами останньої першості?
- Команда подивилася три останні гри «Ворскли», вчора ми аналізували їх останній матч, товариський, в якому полтавчани перемогли «Кремінь» з рахунком 2:1. Нещодавно вони підписали контракти з двома бразильцями - нападаючим і захисником. Не знаю, будуть вони проти нас грати чи ні, але їх нового форварда я знаю, в курсі його ігрових можливостей.

Я бачу, як наш колектив прогресує. Буває так, що команда починає чемпіонат добре, а потім настає спад в грі. Але радує, що хлопці, навпаки, все впевненіше почуваються на полі. Ми програли «Динамо» в минулому турі, але хлопці порадували своїм прагненням і бажанням добитися результату, вони продемонстрували бійцівський характер.

- «Ворскла», фінішувавши в минулому сезоні на третьому місці, невдало розпочала нову кампанію - два поспіль програші. Команда Василя Сачка може вийти на гру з «Львовом» по-спортивному розлюченою…
- Я не звертаю уваги на результати «Ворскли» в перших двох поєдинках. Це бойова і хороша команда, у якої просто не склався початок сезону. Я чекаю цікаву і красиву гру. Розраховую, що і ми додамо в командних діях, особливо в порівнянні з першим таймом зустрічі з «Динамо», коли у нас відчувалися проблеми в центрі поля. Ми мали тиждень інтенсивної роботи. Упевнений, завтра на полі вже буде інша команда - зі швидкостями, агресією і боротьбою до останньої секунди. Нас влаштує лише перемога.

- В якому настрої хлопці підходять до наступного матчу?
- Всі хлопці знаходяться в прекрасному настрої. Мені подобається наявність гострої конкуренції серед всіх виконавців за потрапляння до основного складу. Будь-яке тренування - це змагання, в якому кожен хоче проявити себе найкращим чином».

Олег Дидух Источник: ФК Львов
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Олимпийские игры | 03 августа 2024, 08:24 1

Олимпийский турнир по футболу состоится с 24 июля по 10 августа

Комментарии