Президент Львова: «Русин може досягти такого ж успіху, як Шевченко»

Роман Михайлів розповів, що 19-річний форвард «Динамо» нагадує йому молодого Андрія Шевченка

Президент ФК «Львів» Роман Михайлів розповів про дитинство нападника «Динамо» Назарія Русина і порівняв його з легендарним Андрієм Шевченком:
- Було дуже приємно, що Назарій не святкував гол у наші ворота. В такий радісний для нього момент він стримав свої емоції.
У Русина - велике майбутнє. Це було помітно ще в дитинстві. Він дуже скромний хлопець. Небагатослівний, але якщо говорив, то вся команда дуже сміялася. Він вміє влучно підбирати слова і говорить те, що думає. Футбольні вундеркінди всі такі.
Коли Русин виступав за нашу команду U-16, то він вже обігрував по 5-6 футболістів. Для нього це не було проблемою.
Андрій Шевченко - мій одноліток. Колись я побачив, як на стадіоні Україна у Львові наша збірна грала проти Нідерландів, за які виступали Клюйверт і Зеєдорф. Шевченко обіграв трьох футболістів суперника і забив м'яч. Україна тоді програла, але було видно, що Андрій стане великим футболістом. Русин теж такий вундеркінд, якого видно змалку. Дай Бог, щоб він досяг такого ж успіху, як Шевченко.
І дай Бог, щоб мрія Русина стала реальністю і він грав за Реал. Якщо тренери будуть йому більше довіряти, то він забиватиме багато прекрасних голів. Згадайте, який м'яч він забив Наполі за команду Динамо U-19. Він вийшов один на один і перекинув воротаря. Забив так, ніби він вже 20 років у футболі. Головне, щоб Назарію щастило і він був здоровий. А ми будемо йому допомагати. Бо футбольне життя не завжди безхмарне.
Говорив з ним перед матчем у Львові. Він грав за дубль. Я не говорив йому, щоб він нам забив (сміється), але сказав: «Давай, готуйся до матчу, вийдеш на поле і все буде добре».
Після матчу я поговорив з ним по телефону. Запитав, нащо він нам таке зробив? (сміється). Сказав, що він молодець.
Проблемних моментів з Назарієм у нас не виникало. Він не конфліктний хлопець, - розповів Михайлів..
Нагадаємо, Русин забив за «Динамо» три м'ячі за 33 хвилини в трьох турнірах.
Денис Шаховец Источник: FootballHub
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 17:27 7

Нападающий вернется в «Брюгге»

Комментарии