Олег БОЙЧИШИН: «Дякую хлопцям за терпіння»

Наставник «Карпат» розповів про першу перемогу

Головний тренер львівських «Карпат» Олег Бойчишин прокоментував перемогу своєї команди над «Чорноморцем» - 1:0.
- Враження від гри двоякі. Приємно, що здобули перемогу, досить непогано виглядали у першому таймі. Не можу цього сказати і про другу частину матчу. Почали програвати багато єдиноборств. Я це все пов'язую з тим, що команда важко входить у сезон. Впевнений, за кілька ігор справи покращяться. Хотів би подякувати хлопцям за терпіння, що довели матч до перемоги.
- Чому замінили Ербеса, який зовсім нещодавно вийшов на поле?
- Нам був потрібен високорослий футболіст всередині поля, адже «Чорноморець» всіма силами кинувся в атаку. Вирішили випустити Бородая, він мав допомогти команді при верховій боротьбі.
- Чому Гуцуляк залишився в запасі?
- Сьогодні дебютував Мегреміч, як на мене, то досить вдало. Це кваліфікований захисник. Щодо Гуцуляка, то йому дали відпочити. Це пов'язано ще й з тим, що добре зарекомендував себе Лебеденко у тренувальному процесі. Він відіграв на достойному рівні.
- Карраскаль знову тягнув на себе ініціативу, здалось, що він забув про команду...
- Знаєте, часто бувають ситуації, коли він бере на себе ініціативу та вирішує епізоди. Тоді ми всі плескаємо в долоні. Я згідний, що сьогодні у нього це не вийшло. Думаю, він саме все розуміє. Ми виправимо цю ситуацію.
- Наприкінці матчу «Карпатам» відверто поталанило, склалось враження, що хлопці втомились...
- На даний момент, нас вистачає на 60-65 хвилин. Пройде деякий період і всі 90 хвилин все буде нормально. Новий сезон, нові емоції, нові вимоги. Коли футболісти адаптуються до цього, тоді все буде добре.
Виталий Петровский Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Теннис | 30 апреля 2024, 07:01 4

Свентек выбила Соррибес-Тормо, Даниэль проиграла Соболенко, Коко вылетела от Киз

Комментарии