Станіслав КУЛІШ: «Нападник повинен за сезон забивати 10 м'ячів»

Форвард «Дніпра-1» прокоментував перемогу своєї команди над «Гірником-Спортом»

Автор дублю у ворота «Гірника-Спорта» форвард СК «Дніпро-1» Станіслав Куліш підвів підсумки переможного матчу проти «Гірника-Спорту» (6:0):
- Станіславе, перед чемпіонатом ти казав, що для форварда нормально за сезон забивати 10-12 м'ячів. Ти після двох турів забив вже три. Які зараз емоції?
- Звичайно, тільки позитивні. Хоча можливо просто у нашого суперника якісь були проблеми, що їм нічого не вдавалося. З іншого боку, у нас практично все виходило, і ми переграли «Гірник-Спорт» по всім параметрам: по боротьбі, володінням м'ячем, гострим моментам. А щодо голів, то буду намагатися забивати яка можна більше. Нападник десять м'ячів за сезон повинен забивати, а якщо вдасться більше, то це добре.
- У вас сьогодні добре працювала зв'язка з Олександром Назаренком. Можливо він і буде робити ту різницю м'ячів для тебе, як для форварда?
- Якщо так буде - це добре. Він хороший, перспективний футболіст. Дай Бог, щоб у нього все виходило, і він більше віддавав результативних передач.
- Ми спілкувалися із кращим снайпером команди минулого року Ігорем Когутом, у якого був момент, але він влучив у тебе. Як так трапилося?
- Так вийшло, що м'яч летів у ворота, і влучив у мене, а так там був би гол. Але, звичайно, я це зробив не спеціально. Щоб не ображався, виставлю для нього піцу (сміється).
Денис Шаховец Источник: СК Днепр-1
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Волейбол | 02 мая 2024, 09:31 13

Команду ждет выступление в Золотой Евролиге