Еду підписав контракт з Карпатами

Після переходу Батісти до ФК «Харків» бразильська діаспора у «Карпатах» не зникне

Представлятиме Країну футболу у Львові Едуардо Перейра Арканжо, або просто Еду. 27-річний нападник португальського клубу «Уніао Ламас» залишив приємні враження від своєї гри на тренувальних зборах «зелено-білих» в Іспанії й щонайменше на три роки пов'язав свою футбольну долю з львівським клубом.

Еду (зріст 1.80, вага 73) - шульга, може зіграти й на позиції «під нападниками». Свої претензії на місце в основному складі «Карпат» бразилець зможе довести вже найближчої п'ятниці. Тренерський штаб планує задіяти його у матчі дублерів «Карпат» і київського «Динамо», який відбудеться на стадіоні СКА о 15:00.

Усі трансферні питання щодо переходу Еду до «Карпат» з його попереднім клубом вирішено. Сам форвард залишився задоволеним запропонованими йому особистими умовами контракту, його трансферний сертифікат вже знаходиться в Україні. Еду виступатиме в «Карпатах» у футболці з номером 17.

Цілком імовірно, що до 26 березня, коли в українському чемпіонаті закриється трансферне вікно, в «Карпатах» з'являться нові гравці. Селекційна робота, спрямована на підсилення команди, триває.

ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Теннис | 07 мая 2024, 14:11 9

Анастасия в двух сетах переиграла Ирину Бару из Румынии