ПУДЗИРЕЙ: «Гра з білорусами була в’язкою, іноді суперник нас карав»

Головний тренер збірної України U-20 – про перемогу у товариському матчі

Головний тренер молодіжної чоловічої збірної України U-20 Вадим Пудзирей прокоментував перемогу своїх підопічних над однолітками з Білорусі 70:64. Цим матчем українці розпочали ігрову частину підготовки до чемпіонату Європи U-20 у дивізіоні А.
- Матч склався для нас непросто з деяких причин. Хлопці мали по три тренування на день, тобто команда перебуває під навантаженням. Ми тільки напередодні закінчили цей цикл. А ще 5 хлопців, великих, зі складу команди минулого скликання, відсутні у тренувальному таборі збірної зараз, з різних причин. Це теж один з важливих моментів сьогоднішньої гри. Важкий матч: коли хлопці виконували установку на гру і доводили вимоги тренерського штабу до логічного завершення, а це вільні атаки, коли гравці йдуть у прохід, приймають вірні рішення, тоді гра нам давалася. А коли ми трохи загрузли, а бігти ще не можемо через значний обсяг навантажень, суперник нас карав. Отже гра була в'язкою.
- Погоджуєтеся, що білоруси місцями виглядали досить переконливо?
- Місцями і ми виглядали переконливо, скажімо, у захисті. Так, у нас є певні проблеми, ми їх побачили і прагнутимемо усунути у наступних матчах. Те, що ми попросили у хлопців під час перерви, як вони потім захищалися, коли йшла нерівноцінна зміна, моментами вони нас розуміли і виконували те, що ми від них вимагаємо. Помилки проаналізуємо, будемо працювати, аби не повторювати їх у майбутньому.
Владимир Клепач Источник: Федерация баскетбола Украины
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 06 мая 2024, 12:08 6

Известный тренер считает, что коуч рассчитывает получить работу в «Полесье»