ЖДАНОВ: «Наші біатлоністи змагаються чесно, на відміну від росіян»

Міністр молоді та спорту України – про зустріч з Юлією Джимою

Міністр молоді та спорту України Ігор Жданов розповів про зустріч з Юлією Джимою.

«Напередодні мав дуже приємну зустріч з нашою біатлоністкою Юлією Джимою і старшим тренером національної збірної Олександром Кравченко.

Та й привід двічі прекрасний. Вручив Юлії Джимі цілком заслужену високу державну нагороду - Орден «За заслуги» II ступеня. Згідно Указу Президента України Петра Порошенка, також вручив Олександру Кравченко орден «За заслуги» III ступеня.

І найголовніше - ми всі дуже раді з того, що Юлія Джима вирішила продовжити свою кар'єру в національній збірній команді України з біатлону! Це дуже позитивна новина!

Упевнений, цьому щиро радіють всі українські вболівальники біатлону. Попереду у Юлії точно багато яскравих перемог. Ми за неї завжди вболіваємо, як і за всю нашу збірну. Як в моменти тріумфу, так і в часи, коли щось не вдається і нашим спортсменам потрібна максимальна моральна підтримка», - написав Жданов у Facebook.

У коментарях міністру дорікнули, що Андрій Прокунін, котрий став головним тренером збірної, у 2009 році отримав дискваліфіцікаю за вживання допінгу, на що Жданов відповів: «Не пишіть дурниць, наші біатлоністи змагаються чесно, на відміну від росіян».

Владимир Клепач Источник: Facebook
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 22 мая 2024, 23:54 33

Адемола Лукман сделал хет-трик в финале

Комментарии