Збірна України готується до матчу проти Японії у повному складі

У понеділок «синьо-жовтих» чекає теоретичне заняття та тренування

Збірна України сьогодні прокинулася у Бельгії. Вчора синьо-жовті вилетіли з іспанської Малаги о 16:00, провели у повітрі 2 години 45 хвилин, приземлившись в аеропорту Льєжа. Звідти національна команда вирушила автобусом до готелю Chateaudes Thermes.

Після вечері у гравців були відпочинок, масаж, відновлення. Всі хлопці - у добрих фізичних кондиціях і готуються продемонструвати своє вміння у товариському матчі з Японією.

Сьогодні після сніданку команда вирушила на прогулянку. Готель, де мешкає головна команда, розташований у міському парку, тож прогулянка була на свіжому повітрі, по охайно доглянутих бельгійцями алейках. Прогулявшись близько півгодини, тренери та футболісти пішли на теоретичне заняття.

Сьогодні у розкладі збірної - передматчеве тренування, що розпочнеться о 18:00 на стадіоні льєжського «Стандарда» - «Моріс Дюфран». О 17:30 головний тренер українців Андрій Шевченко дасть прес-конференцію для мас-медіа у конференц-залі арени. Разом із «коучем» зі ЗМІ зустрінеться й гравець нашої команди Руслан Малиновський.

Товариський матч Японія - Україна відбудеться у вівторок, 27-го березня, о 15:20 за київським часом.

Михаил Шаповалов Источник: Украинская ассоциация футбола (УАФ)
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хоккей | 27 апреля 2024, 12:15 5

Команда Дмитрия Христича попробует выйти в Дивизион 1A