КОСЕВИЧ: «Весняну частину Першої ліги потрібно починати у квітні»

Головний тренер «Авангарду» розповів про перенесення матчу проти «Десни»

Головний тренер краматорського Авангарду Олександр Косевич розповів про своє ставлення до перенесення матчів його команди, а також наголосив на важливості взаємоповаги між клубами.

«Взагалі не роздумував над пропозицією «Десни» перенести гру на газон зі штучним покриттям. При таких складних погодних умовах всі клуби готові грати на штучному покриті, адже головне, щоб матч відбувся. Звичайно, ми могли б відмовити керівництву чернігівської команди, але всі повинні по-людські ставитися один до одного, треба розуміти, що кожен міг опинитися в такій ситуації.

Всі команди в рівних умовах, треба один одному допомагати. Потрібно завжди себе ставити на місце суперника, тоді думаю, що ніяких питань не виникатиме. Якби ми чинили якісь перепони, це було б не чесно з нашого боку. Всі ми живемо футболом, займаємося однією справою. Вважаю, що все повинно вирішуватися на футбольному полі.

Ми з тренерським штабом і керівництвом «Гірника-Спорт» без проблем прийшли до взаєморозуміння. В майбутньому, хотілося б щоб такі ситуації не повторювалися і вирішувалися заздалегідь. Вважаю, що необхідно починати весняну частину Першої ліги в квітні, коли вже будуть більш сприятливі для футболу погодні умови», - зазначив Косевич.

Матч 24-го туру Першої ліги України «Десна» - «Авангард» відбудеться у понеділок, 26 березня, о 16:00 за київським часом.

Михаил Шаповалов Источник: ПФЛ
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 27 апреля 2024, 14:58 9

Команда Любеновича во второй части сезона УПЛ восстает из пепла

Комментарии