Олег БОЙЧИШИН: «Хлопці повинні справитись з ударом»

Наставник «Карпат» розповів про підготовку команди до матчу проти «Олександрії»

Головний тренер «Карпат» Олег Бойчишин поділився новинами зі стану команди та розповів, як хлопці готуються до найближчої гри проти «Олександрії».

«Після домашньої поразки 0:3, заслуженої чи незаслуженої, зараз це вже не грає великої ролі, ми говорили з хлопцями. Пояснили їм, щоб справитись з таким ударом необхідно бути сильними у психологічному плані. Маємо надію на те, що наші футболісти справляться з цим, що вони сильні духом.

Я вже говорив, що за рахунку 0:1 ми пішли у ва-банк. Обставини на полі десь склались проти нас. Як тільки команда перебудувалась у гру в три захисника, за кілька хвилин вилучили Акулініна. Стало ще важче. Не скажу, що ми збавили у грі, адже до останньої хвилини хлопці намагались вирівняти ситуацію на полі і були близькими до цього. Що стосується двох останніх пропущених м'ячів, то можна сказати, там більше керувались емоціями. Десь забували про оборону та намагались всіма силами бігти в атаку.

Вивчаємо і сильні, і слабкі сторони «Олександрії». Наразі детально аналізуємо майбутнього суперника. У нас немає легких ігор, тому невідомо як може скластись недільний поєдинок. Наша ситуація змушує кожного матчу грати на перемогу», - зазначив Бойчишин.

Матч 24-го туру УПЛ «Олександрія» - «Карпати» відбудеться у неділю, 18 березня, о 14:00 за київським часом.

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 01 мая 2024, 18:35 6

Артем перепутал название своей команды