Волинь зіграла внічию із Нестведом

Луцька команда врятувалася від поразки на останніх хвилинах матчу

Поступаючись по ходу товариської зустрічі із «Нестведом», луцька «Волинь» зуміла проявити характер та відігратися на останніх хвилинах гри.

У першому таймі обидві команди створили по одному стовідсотковому моменту, однак кожного разу виконавцям вирішальних ударів не вистачало якихось сантиметрів для влучного завершення своїх атак. Ситуація у грі змінилася на початку другого тайму, коли суперники скористалися випадковим непорозумінням голкіпера «Волині» та захисників та відкрили рахунок у матчі. Заміни від Віктора Богатиря дещо підсилили гру «Волині», і останню частину поєдинку «червоно-білі» провели ударно. Іранський легіонер «Волині» Ханазарі Сіаваш міг і сам зрівнювати рахунок - після його удару голкіпер з неймовірною важкістю перевів «кулястого» на кутовий. На 85-й хвилині його ж прорив не за правилами зупинили данські суперники - однак свисток арбітра замість логічного пенальті промовчав. Утім, справедливість відновилася за якусь хвилину: Сіаваш, отримавши пас від Назарія Мухи, зряче покотив на набігаючого Вадима Страшкевича, який «поклав» м'яч у дальню дев'ятку. 1:1 - «Волинь» демонструє характер та готується до наступних товариських поєдинків у Туреччині.

«Волинь» - «Нествед» (Данія) - 1:1
Голи: (Страшкевич, 86 - ?, 57)

Склад «Волині»: Когут (Воробей, 71) - гравець на перегляді, Болденков, Мелінишин, Світличний - Страшкевич, Клак, Курко (Герасимюк, 80), Муха - Сіаваш, Івашко (Тетеренко, 62).

Михаил Шаповалов Источник: ФК Волынь
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 02 мая 2024, 14:36 1

С 2022 года трофей не разыгрывался, но стоит ли к нему возвращаться сейчас?

Комментарии