Сергій ПІДДУБНИЙ: «Після таких поразок – боляче»

«Кардинал-Рівне» – «Продексім» – 2:3. Післяматчевий коментар головного тренера рівнян

Головний тренер МФК «Кардинал-Рівне» вважає, що «зелено-жовті» нічим не поступалися чемпіону України. Від цього поразку Сергій Піддубний назвав ще більш болючою.
- Дозволили супернику впіймати нас на контратаках. Хоча, перед поєдинком добре вивчили сильні сторони «Продексіма». Наголошував гравцям, що проти херсонців треба самим вести гру. Загалом у мене сьогодні склалося двояке враження. Ніби й непогано виглядали. Але все-одне - не те, чого я хочу від команди.
Сьогодні було багато сумбуру на майданчику. І в нас не знайшлося гравців у кожній з четвірок, які б вели гру команди. Лише в окремих епізодах ми демонстрували хороше взаєморозуміння.
Коли ми вели в рахунку - потрібно було притримати м'яч, не бігти вперед. Вважаю, що невдало сьогодні зіграв Михайло Волянюк. Часто приймав невірні рішення. Ми помилялися. Насамперед, це були тактичні помилки. І такі технічні гравці, які виступають у складі херсонського клубу, одразу нас за це карали.
Після таких поразок - боляче. Вважаю, що сьогодні суперник був нам під силу. За інших обставин ми могли б перемогти. Але футзал - це командна гра. Команда повинна усе робити синхронно. Цього на майданчику сьогодні не було.
Я вже сказав про усе це гравцям. Але результат вже не змінити. Суперник доклав чимало зусиль, але ми фактично подарували йому три очки.
Источник МФК Кардинал-Рівне
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 21:36 18

Цыганков и Довбик приложились к суперуспешному сезону