Черкаські Мавпи результативно переграли БІПУ

Команда з Черкас в черговому результативному поєдинку переграла гостей з Одеси

Хід гри
Черкаські Мавпи зусиллями капітана Олександра Кольченка та бігмена Ніколи Джуріча вдало розпочали матч та організували ривок 11:4. Після цього одесити спробували дещо скоротити відставання, на що черкасці відповіли ще одним ривком та збільшили різницю в рахунку до двозначної. Закінчили ж чверть команди за рахунку 25:16.
В другій десятихвилинці гості почали діяти активніше та зуміли скоротити відставання до 5 пунктів, проте на ближчу відстань підопічні Максима Міхельсона наблизитися одеситам так і не дали. Чудову гру в складі господарів продовжив показувати все той же дует Кольченко - Джуріч, які за підсумками першої половини гри на двох набрали 35 балів з 60 командних. Завершилася ж друга чверть за рахунку 60:40 на табло у палаці спорту "Будівельник".
В другій половині гри "Черкаські Мавпи" не скинули обертів та продовжили атакувати кільце суперника з достойним відсотком реалізації, на що "БІПА" відповіді знайти так і не змогла. В підсумку ж свій кращий матч у сезоні провів Нікола Джуріч, який став найрезультативнішим у матчі та дозволив своїй команді святкувати перемогу в домашніх стінах. 111:90 - впевнена перемога господарів паркету.
Герой матчу
Кращим на паркеті сьогодні був легіонер черкаського клубу - Нікола Джуріч, який набрав 26 балів та зібрав 5 відскоків.
БК Черкаські Мавпи - БК БІПА-Одеса - 111:90 (25:16, 35:24, 26:27, 25:23)
БК Черкаські Мавпи: Джуріч - 26оч, 5пб; Кольченко - 22оч, 5рп.
БК БІПА-Одеса: Тіщенко - 19оч; Артамонов, Беліков - 14оч.
Найближчі матчі
Вже в п'ятницю Черкаси зіграють з Хіміком, а БІПА вирушить в гості до Києва.
Денис Шаховец Источник: Федерация баскетбола Украины
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 01 мая 2024, 00:36 0

Матч завершился боевой ничьей – 2:2