Глєб прибуде на оглядини в Карпати

Учора «Карпати» транзитом через Київ вирушили на тренувальний збір в турецьку Анталію

Там тренерський штаб «зелено-білих» планує знайти заміну Роші Батісті та Лєаніду Ковєлю. Очікується, що в табір «зелено-білих» на оглядини прибуде брат знаменитого білоруса Алєксандра Глєба - Вячєслав.

Разом із львівською командою на береги Босфору попрямували і троє потенційних новобранців, які уже пройшли разом із «карпатівцями» збір в Трускавці: Денис Кожанов, Ігор Ощіпко та Тоні Алегбе.

«Карпатівці» проявляють зацікавлення до двох білорусів: 21-річного Дмітрія Комаровського з новополоцького «Нафтана» та брата знаменитого півзахисника лондонського «Арсеналу» Алєксандра Глєба -- 24-річного Вячєслава, який виступає за мінський «МТЗ-РІПО». До речі, Комаровський є лідером молодіжної збірної Білорусі, у 19-ти матчах за яку забив п'ять голів. Вячєслава Глєб має досвід виступів за національну команду своєї країни, цього року він намагався працевлаштуватися в пермській команді «Амкар». А торік іноземні засоби масової інформації сватали Вячєслава в шотландський «Хартс». Також в тренувальний табір «зелено-білих» прибудуть потенційні новобранці із Бразилії та балканських країн.

Загалом до Туреччини наставник «зелено-білих» Валерій Яремченко взяв 28 польових гравців і трьох голкіперів. В Анталії в першої та другої команд «Карпат» заплановані тренувальні матчі проти грузинського клубу «Гагри», російського «Амкару», казахстанського «Кайрату», хорватського «Загребу», молдавської «Дачії» та тбіліського «Динамо».

PROSPORT

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 00:06 11

Первый полуфинальный матч Лиги Европы сказочная команда Хаби Алонсо оставила за собой на чужом поле