Олександр КОСЕНКО: «Виграли, але є інформація для роздумів»

Україна – Італія – 3:2. Післяматчева прес-конференція головного тренера збірної України

Головний тренер збірної України Олександр Косенко:
- Цікава гра вийшла. Перший тайм в нас краще вийшов, ніж другий. Але виграли, і є інформація, як то кажуть, для роздумів. Тому зараз подивимось гру, розберемо її. Вважаю, що гра вийшла цікавою, з безліччю моментів, бойова, напружена. Італія - хороша команда, одна з кращих в світі. В неї з'явилися молоді гравці, у нас є молоді гравці. Як раз і перевірили хлопців. А безпосередньо гру розберемо, тоді вже і буде видно по кожному гравцеві, як хто зіграв.
- Перед грою ви ставили завдання перед гравцями. Що вдалося реалізувати на майданчику?
- Завдання стояли загалом перед командою. Прагнемо налагодити командну гру, перш за все. Щоб в нас був якийсь малюнок, щоб ми могли грати першим номером. А щоб грати першим номером, для цього потрібно мати добрий контроль м'яча, з загрозами. Тому, по кожному конкретному гравцеві ми розберемо всі техніко-тактичні моменти.
Загалом же, позитивний результат є, хоча є і негативні моменти, які ми будемо прагнути прибирати. Завтра розберемо гру, і будемо прагнути діяти без помилок. Хоча без них, зрозуміло, не буває. Але будемо намагатися прибрати ті помилки, які були сьогодні.
Источник Ассоциация футзала Украины
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 01 мая 2024, 07:22 10

Тибо считает, что спасти в такой ситуации было очень сложно