Форвард Десни: Гра буде принципова, тому що моє серце належить Шахтарю

Денис Безбородько – про матч 1/4 фіналу Кубку України з київським «Динамо»

Форвард «Десни» Денис Безбородько розповів про підготовку до матчу 1/4 фінал з київським «Динамо».

- Ви - вихованець школи «Шахтаря». Зараз на «Десну» чекає матч з принциповим суперником донецької команди - київським «Динамо». Наскільки гра проти динамівців принципова саме для Вас та чи хотілося б зіграти?
- Я б сказав, що у чомусь гра принципова, тому що все-таки моє серце належить «Шахтарю». Я думаю, щоб обіграти «Динамо» я віддам всі сили, якщо мені нададуть шанс. Я б дуже хотів зіграти.

- Нещодавно «Динамо» програло у Лізі Європи «Скендербеу» й показало, напевно, не дуже якісну гру… Чого Ви чекаєте від кубкового матчу? Чи буде він іншим, і чи буде у «Десни» шанс?
- Я дивився гру зі «Скендербеу». У «Динамо» грало багато молодих футболістів. Я думаю, це стало причиною поразки. Вважаю, що проти нас вони вийдуть не таким складом. Нам буде дуже важко. Але, як кажуть, шанси є завжди, навіть коли їх немає. Тому будемо виходити, боротися і намагатися обігравати «Динамо».

- «Десна» може виграти Кубок України?
- Цілком можливо. Хоча це один шанс на мільйон. Але опускати руки ніколи не варто. І поки є шанси - потрібно ними користуватися.

- Скоро у Вас відпустка. Вже думали де її проведете, або поки не будуєте планів?
- Зараз всі думки про гру з «Динамо». Після неї почнемо думати про відпустку. Але поки думками на тренуваннях і на грі «Десна» - «Динамо».

Поєдинок «Десна» - «Динамо» відбудеться завтра, 29 листопада. Початок матчу о 19:00.

Владимир Клепач Источник: ФК Десна
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 19:12 8

Национальная сборная Украины не будет обделена бонусами

Комментарии