Федерація футболу учасників АТО: Шахтар відмовився підтримати акцію

Чемпіон погрожував не вийти на матч з «Олімпіком», стверджують у Федерації футболу учасників АТО

Федерація футболу учасників АТО зробила офіційну заяву щодо проведення акції «Мій тато - Герой!» перед матчем 17-го туру УПЛ «Олімпік» - «Шахтар».

«Вранці 25 листопада на погоджувальній нараді обох команд, де обоговорювалися всі організаційні питання перед матчем, був присутній керівник нашої Федерації футболу учасників АТО Руслан Руденко, який жодних зауважень щодо благодійної акції «Мій тато - Герой!» не отримував від команди «Шахтар». Спеціальними футболками гравці обох команд у кількості 22 шт. і діти у кількості 25 осіб були забезпечені завчасно. Проте вже за декілька годин до початку матчу нам повідомили, що команда «Шахтар» відмовляється сама підтримувати благодійну акцію і виступає проти того, щоб команда «Олімпік» та дітки учасників АТО виходили у футболках «Мій тато - Герой!» Дослівно звучало, так: Якщо хтось вийде в таких футболках, то команда «Шахтар» не вийде на гру!», - йдеться в заяві федерації футболу учасників АТО.

Зазначимо, що раніше до акції «Мій тато - Герой!» долучилися 11 клубів УПЛ, за винятком «Шахтаря».

Також раніше була інформація, що «Шахтер» не міг забороняти проводити акцію «Мій тато - Герой!», так як не був господарем матчу з «Олімпіком».

Сергей Цыба Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 05 мая 2024, 07:35 0

В Лас-Вегасе прошел чемпионский поединок с участием Сауля Альвареса

Комментарии