Десна: матч з Динамо повинен відбутися в Чернігові

Чернігівський клуб робить все можливе для організації поєдинку Кубку України

Сьогодні, 16 листопада, відбулося чергове засідання координаційного штабу з приводу проведення кубкового матчу між Десною та Динамо. Цього разу всі причетні до організації матчу зібралися безпосередньо на об'єкті - стадіоні імені Гагаріна.
Футбольний клуб докладає максимум зусиль для проведення матчу саме в Чернігові, як запевнило керівництво Десни - проведення кубкового матчу на домашній арені є пріоритетним. Незважаючи на відсутність підтримки з боку влади, частина проблемних питань вже вирішується клубом.
Комітет з питань стадіонів та безпеки проведення змагань ФФУ не рекомендує відкривати Східну трибуну. Втім вдалося домовитися, що 13 та 7 сектори Східної трибуни відкриють для ультрас вболівальників, але для цього необхідно провести ряд заходів - від демонтажу небезпечних предметів до встановлення огородження.
Що стосується питання електропідігріву поля, то підключити його до електромережі не вдасться, відповідно при підготовці поля до матчу Десна - Динамо система не буде використовуватися. Представники Десни провели ряд консультацій з провідними агрофахівцями, які готують поля клубів УПЛ, та отримали рекомендацію, що проблему можна вирішити накривши газон агротканиною. На засіданні клуб звернувся до представників влади з проханням допомогти в вирішенні цього питання.
Також на стадіоні необхідно встановити спеціальні платформи для організації трансляції матчу (гру в прямому ефірі показуватиме телеканал 2+2), а роздягальні доповнити необхідним обладнанням.
Перший офіційний матч між Динамо та Десною має відбутися в Чернігові, і це принципова позиція клубу.
Раніше президент Десни заявляв, що матч може відбутися в Києві.
Источник ФК Десна
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 13:35 5

Команды проведут матч 36-го тура сезона-2023/2024

Комментарии