Хімік зіграє другий матч із Приштиною у Кубку Європи FIBA

Клуб із Южного проведе домашній поєдинок на паркеті суперника

У п'ятницю, 27 жовтня, «Хімік» проведе матч третього туру групового раунду Кубка Європи FIBA. У зв'язку з відсутністю дипломатичних відносин між Україною і Косово, було прийнято рішення про проведення домашнього для южненського клубу матчу на паркеті «Приштини», з якою віце-чемпіон Суперліги Парі-Матч грав два дні тому.

По ходу всього матчу «Хімік» був в ролі наздоганяючого і кілька разів підопічні Віталія Степановського були близькі до того, щоб переломити хід зустрічі. Однак хороший захист южненці продемонстрували лише в двох чвертях, чого для перемоги виявилось недостатньо. До того ж наша команда допустила занадто багато втрат, що також стало одним з визначальних чинників у першому матчі з косоварами.

Якщо номінальні господарі сьогоднішнього матчу зможуть виправити помилки, допущені в першій грі, не дадуть розігруватися лідерам суперника, зокрема Беріші та Лоуренсу, то шанси на першу перемогу в груповому раунді однозначно будуть. Що стосується персоналій в «Хіміку», то тут вболівальники южненців напевно чекають більш вдалої гри у виконанні розігруючого Дерріка Колтера, який матч другого туру провів вкрай невпевнено.

Все в руках українського клубу, перемога якого збереже «Хімік» в боротьбі за вихід у наступний раунд. Поразка ж практично перекреслить надії южненців на продовження боротьби. Матчі проти «Приштини», як і очікувалося, мають стати визначальними для «Хіміка».

Кубок Європи FIBA. Груповий раунд. Третій тур

«Хімік» (Україна) - «Приштина» (Косово)

Приштина, «Паллаті і Рінісе де Спортеве»

Початок матчу - 19:00

Владимир Клепач Источник: Федерация баскетбола Украины
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Баскетбол | 01 мая 2024, 00:21 0

Состоялись матчи плей-офф Евролиги

Комментарии