Кубок України з картингу

Dnipro Kart приймає наймасштабнішу картингову подію року

Грандіозне завершення сезону 2017!

Традиційно Відкритий Кубок України збирає пілотів з усієї Країни. Очікуємо надзвичайну гонку в найпотужнішому класі KZ2, в якому зберуться найдосвідченіші пілоти та новачки класу. Клас 32+, як завжди, вразить нас своєю непередбачуваністю і видовищністю. А яку гонку нам цього разу подарують юні таланти класу 60-Міні - напевно ніхто не візьметься спрогнозувати. Одне можна стверджувати точно - ніхто з них не відступиться і буде боротися до останнього сантиметру дистанції.

У наймолодших чотирьох - п'яти - шести річних пілотів Дитячої Академії Картингу вирішується доля другого і третього місць за підсумкам всього сезону, оскільки Чемпіон цього класу достроково визначений.У фінальній гонці пілоти всіх класів знаходяться на піку формі, через це і гонки видаються дійсно надзвичайними.

Але це ще не все!

Організатори підготували глядачам та вболівальникам справжні сюрпризи у вигляді заїздів Матусь, виступів STUND MOTO та чарівних дівчат - черлідерів ! Найкращий картодром України Dnipro Kart чудово підготовлений для прийому вболівальників та глядачів!

AUTOSPORT TV забезпечує он-лайн YouTube трансляцію гонок недільного дня. Телеглядачі каналів XSPORT та Перший Автомобільний також зможуть спостерігати за перебігом подій.

Николай Гой Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 02 мая 2024, 06:40 59

Уже известны все 5 клубов: Байер, Бавария, Штутгарт, РБ Лейпциг, Боруссия Д