Миколаїв у овертаймі переміг Черкаські Мавпи

Справжні лідерські якості сьогодні продемонстрував капітан «корабелів» Онуфрієв, який набрав 26 очок

Черкаські Мавпи почали матч більш зібрано ніж господарі паркету: спочатку Джефферсон виграв вкидання, а після цього партнери по команді організували ривок 0:6. Проте, корабели швидко оговтались від стартового мандражу, наздогнали суперника та вийшли вперед у зустрічі. Ближче до завершення першого відтинку гри господарі взагалі зуміли заробити семи очковий гандикап, проте на останній хвилині Конєв та Бояркін власними зусиллями повернули свою команду до гри: 17:15 після першої чверті. В другому періоді команди вже грали більш зосереджено та припускалися мінімуму помилок.
Як результат - глядачі в ПС «Надія» змогли побачити рівну та напружену гру обох колективів, які по черзі виходили вперед та не відпускали один одного на відстань більшу ніж декілька балів. 33:31 - мінімальна перевага господарів після другого періоду.
В другій половині в «Черкаських Мавп» почав феєрити Бояркін: за короткий відтинок часу українець забив по два дальніх та ближніх кидків, що призвело до того що вже «мавпи» були попереду. Перед четвертою чвертю рахунок рівний. Заключна ж десятихвилинка пройшла також без явно вираженого лідера, обидві команди мали рівні шанси на перемогу, а за 15 секунд до закінчення основного часу рахунок був рівний - 67:67. На останніх секундах саме черкасці мали кращі шанси перемогти, проте шкіряний так і не потрапив в кільце господарів. Овертайм.
В додатковій п'ятихвилинці таки далося в знаки те, що в черкаського клубу не було двох гравців основи - «Миколаїв» пішов у відрив, а гості моментами просто не встигали за суперником. Як підсумок - «Миколаїв» вдруге перемагає на старті Суперліги. 80:76.
Справжні лідерські якості сьогодні продемонстрував капітан «корабелів», який набрав 26 очок (5\5 триочкові).
Суперліга Парі-Матч. Другий тур
МБК «Миколаїв» - БК «Черкаські Мавпи» 80:76 (17:15, 16:16, 20:22, 14:14, 13:9)
МБК «Миколаїв»: Онуфрієв - 26оч; Кушніров - 19оч, 12пб.
БК «Черкаські Мавпи»: Бояркін - 22оч, 5пб, 5рп, 4пх; Кольченко - 17оч.
Гості наступний матч проведуть також на виїзді, коли за два дні зустрінуться з «Запоріжжям». Старт - о 14:00.
«Миколаїв» в той же день, але на дві години пізніше прийматиме у себе вдома чинного чемпіона - «Будівельник».
Денис Шаховец Источник: Федерация баскетбола Украины
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Снукер | 07 мая 2024, 06:23 2

Англичанин Кайрен Уилсон в финале со счетом 18:14 обыграл Джека Джонса