Андрій ЯРМОЛЕНКО: «Бойкот матчу з хорватами не потрібен нікому»

Гравець збірної Украини – про ініціативу фанатів київського «Динамо»

Український легіонер дортмундської «Боруссії» Андрій Ярмоленко прокоментував заклик фанатів бойкотувати поєдинок національної команди із збірною Хорватії, а також висловив думку з приводу натуралізації Марлоса.

- Ультрас «Динамо» закликають до бойкоту матчу зі збірною Хорватії у зв'язку з введенням паспортного контролю при покупці квитків
- Я в хороших стосунках з фанами «біло-синіх» і завжди відносився до них з повагою, але, я вважаю, для того, щоб був порядок на стадіоні, це є необхідними заходами. Якщо хтось захоче зробити щось протиправне на стадіоні, цю людину буде легко знайти. Тут немає нічого поганого, якщо ти йдеш вболівати за свою команду і перебуваєш на стадіоні заради футболу. Якщо не збираєшся робити щось кримінальне - яка тобі різниця? В багатьох країнах так роблять.

А бойкот не потрібен ні нам, футболістам, ні самим вболівальникам. На нас чекають два найважливіші матчі цього відбору і нам дуже потрібна підтримка. Збірна з вболівальниками - єдине ціле і без них ми не досягнемо потрібного результату.

Про гру з хорватами нам ще рано думати. Потрібно зосередитися на матчі з Косово. Нам багато хто вже дав три очки в цьому протистоянні, але потрібно ще взяти ці три пункти, а потім думати про хорватів.

- Що думаєте з при воду натуралізації Марлоса? Він підсилить збірну?
Звісно. Марлос - якісний гравець. В нашій країні всі це прекрасно знають. А з приводу натуралізації, надання громадянства, я завжди говорив, що якщо людина хоче жити в нашій країні, шанувати наші традиції, то чому би й ні? А якщо громадянство приймається з особистої вигоди - я проти.

Владимир Клепач Источник: 1927.kiev.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 02 мая 2024, 04:34 3

В ближайшее время Карло Анчелотти решит, кто будет играть против «Кадиса»

Комментарии