Ліга чемпіонів ФІБА. Анонс другого матчу Будівельник – Цмокі-Мінск

26 вересня о 19:00 відбудеться матч-відповідь другого раунду кваліфікації Ліги чемпіонів

Київський Будівельник грає сьогодні, 26 вересня, проти білоруського Цмокі другий матч другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів ФІБА.
Якщо ви раптом ще вагаєтеся, чи йти на 19:00 до Палацу спорту, спробуємо переконати вас, чому варто це зробити.
Матч Будівельник - Цмокі - відкриття нового баскетбольного сезону. За місяці літнього міжсезоння вболівальники вже встигли скучити за баскетболом. То ж маєте одразу відкрити сезон поєдинком міжнародного рівня. Ви першими побачите в дії оновлений Будівельник.
Уперше в Києві відбудеться матч баскетбольної Ліги чемпіонів. Київський уболівальник звик до футбольного аналога від УЄФА, та цього сезону на Київ чекає лише один матч того турніру - фінал у травні. Натомість маємо можливість більше познайомитися з новим турніром, щодо якого в ФІБА амбітні плани.
Відставання Будівельника після першого матчу в Мінську на 5 очок напевно гарантує запеклий двобій у Палаці спорту. А гравці й тренери господарів закликають уболівальників допомогти своєю палкою підтримкою. Напевно ви не залишите клуб за таких обставин.
Як завжди, організатори матчу в Палаці спорту приготували для вболівальників багато приємних сюрпризів. Можливість виграти 25 000 гривень лише один з них. Приходьте та дізнаєтесь про інші.
Саме з 26 вересня прогнозується поступове осіннє зниження температури повітря. Літо остаточно здає позиції осені. То ж не пропустіть нагоди поринути в спекотну атмосферу запеклого баскетбольного двобою.
Зазанчимо, що транслюватиме цей матч у прямому ефірі телеканал xsport.
Нагадаємо, що в Мінську українська команда поступилася з рахунком 64:69.
Денис Шаховец Источник: Федерация баскетбола Украины
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 27 апреля 2024, 08:43 3

Украинский вратарь впервые за 16 матчей остался на скамье для запасных

Комментарии