Віталій КІЛЬЧИЦЬКИЙ: «Скоро виховаємо гравців для збірної України»

Новоспечений тренер з фізпідготовки «Галицьких Левів» поділився ексклюзивними фото з тренувань клубу

Екс-біатлоніст збірної України, а зараз новоспечений тренер з фізпідготовки хокейного клубу «Галицькі Леви» Віталій Кільчицький розповів Sport.ua про тренувальний процес, поділився ексклюзивними фото з тренувань команди з Новояворівська, а також запевнив, що хокеїсти, які займаються на Льодовій арені, вже через кілька років стануть гравцями збірної України, а сам клуб буде в Топ-3 чемпіонату УХЛ.
«Ніколи не брав участі в командних видах спорту, це дуже незвично. Команда створена тільки 2 місяці. З першого дня тренувань одразу максимальна самовіддача, на кожному тренуванні постоянні прискорення, а також фізична підготовка в залі із залізом. Хокеїсти виконують стрибкові вправи, де часу на відпочинок чи відновлення практично немає. Є багато нюансів з травмами, де треба бути максимально обережними, щоб зберегти спортсменів здоровими.
Я намагаюсь пояснити важливість перед тренуваннями розминки й розігрівання м'язів, після чого обов'язковою займаємося розтяжкою, щоб м'язи були більш еластичними, і, як правило, ми уникнемо в майбутньому травм і покращимо техніку на льоду.
Ми з тренерським штабом - Чіканчевим Михайлом і Артемом Лейтюком (екс-гравець «Дніпра») - хочемо привчити до професійного, більш індивідуального підходу спортсменів. Привчити хокеїстів терпіти біль і змушувати себе працювати над слабкими місцями. Для цього на Льодовій арені зроблені всі умови, які приємно радують. З цієї арени через кілька років будуть гравці збірної України, а клуб буде в трійці найкращих чемпіонату УХЛ, оскільки школою хокею в Україні мало хто може похвалитись», - сказав Кільчицький.
Нагадаємо, раніше в ексклюзивному коментарі для Sport.ua Віталій Кільчицький розповів, як склалася його доля після того, як спортсмена не включили до складу біатлонної збірної України.
Денис Шаховец Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 11:22 5

В Испании сообщают, что именно Андрей выйдет в старте на ответный матч против мюнхенцев

Комментарии