Даріо ДРУДІ: «Хочу вибачитися перед фанатами Карпат»

Виконавчий директор львівського клубу прокоментував відставку головного тренера Серхіо Наварро

Виконавчий директор ФК «Карпати» Даріо Друді прокоментував відставку Серхіо Наварро та призначення новим тренером Сергія Зайцева.

«Серхіо Наварро подав у відставку і більше не працює в «Карпатах». Хочу подякувати йому та усім тренерам, які не покладаючи рук, день і ніч працювали над розвитком клубу, намагалися досягти результату. Також скажу, що відповідальність за призначення цих тренерів лежить на мені, адже я став ініціатором їхнього запрошення до «Карпат».

«Також хочу вибачитися перед Президентом клубу і перед фанатами. Ми не досягли першого завдання, що його ми ставили перед собою в цьому амбітному проекті. Відзначу, що всі завдання, які стояли перед командою, не змінюються. Ми повинні посісти місце в першій шістці і змусити уболівальників гордитися своєю командою».

«Зараз ми розуміли, що треба зробити зміни. Як тільки я дізнався, що Серхіо Наварро йде у відставку, відразу ж зустрівся з Сергієм Зайцевим і спитав його, чи він вірить, що з командою можна досягти результату? Він сказав «так». Причини його призначення? Вони дуже прості. Сергія Ларіоновича знають у клубі, а також він працював з командою раніше» - сказав Даріо Друді.

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 27 апреля 2024, 00:05 16

На украинского вратаря в свое время претендовали «Наполи» и «Ливерпуль»

Комментарии