САНЖАР: «У матчі з Олександрією відсутність Ярмоленка не відчувалась»

Керманич «Олімпіка» – про наступний матч у чемпіонаті

Наставник «Олімпіка» Роман Санжар поділився очікуваннями від майбутнього матчу проти «Динамо».

- Центральний поєдинок дев'ятого туру Чемпіонату УПЛ - той, у якому «Олімпік» прийме «Динамо». Що нового в грі киян Ви побачили, наприклад, минулої неділі на «Олімпійському»?
- Фактично нічого: та ж кваліфікована команда з дуже сильними виконавцями, які строго дотримуються тактики на гру. Якщо хочете запитати про відсутність Ярмоленка, скажу так: у конкретній зустрічі завдяки старанням Віктора Циганкова відсутність Андрія не відчувалась.

- А Вас не вразило те, як усі атакувальні виконавці «Динамо» допомагали обороні? Наприклад, Дьємерсі Мбокані, котрий дуже не любить робити цього!
- Вразило. Що ж… Можливо, в цьому полягала тренерська задумка: за відсутності вже колишнього лідера спробувати замінити його ще активнішими колективними діями.

- Сьогодні донецький клуб відстає від третього місця на чотири очки. Як Вам думка, що це - історичний шанс, яким не можна не скористатися?
- Десь так і є. Проте зрозумійте: у турнірній таблиці величезна щільність команд, за «бронзу», крім нас, поборються та ж «Ворскла», «Маріуполь», «Верес», «Зоря», можливо, «Олександрія». У цьому й специфіка «історичного шансу» - він відкрився не тільки перед нами…

Владимир Клепач Источник: Украинская Премьер-лига (УПЛ)
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 02 мая 2024, 06:35 3

1 мая «Боруссия Д» обыграла парижан 1:0 в первом матче 1/2 финала Лиги чемпионов