Як збірна України до Ісландії добиралася

Українській команді доведеться звикнути до місцевих погодних умов

Національна команда України у неділю ввечері прибула до Ісландії, де у вівторок зіграє матч відбіркового циклу чемпіонату світу-2018 з місцевою збірною.

День у «синьо-жовтих» був доволі насиченим: зранку гравці, які не грали у матчі проти Туреччини мали тренування, а вже на 15.00 був запланований виліт до Ісландії. У повітрі команда провела більше 5 годин, проте у зв'язку з відчутною різницею в часі (3 години) прибула до Рейк'явіку не пізно - годинники показували лише 17.30. Після приземлення команда автобусом подолала ще біля 50 кілометрів та дісталася до готелю «Fosshotel Reykjavik», де і проведе 2 наступні ночі. Окрім відчутної різниці у часі футболістам треба також звикати і до погодних умов - а зараз в Ісландії усього +12 та дуже сильний вітер.

В понеділок команда проведе передматчеве тренування на стадіоні «Лаусгардалсвеллур», яке відбудеться о 18.00, а на півгодини раніше у конференц-залі стадіону прес-конференцію дасть тренер команди Андрій Шевченко та один із гравців.

Ісландці ж свої медіа-активності проведуть зранку - об 11.00 - прес-конференція головного тренера, а об 11.30 - відкрите тренування.

Михаил Шаповалов Источник: Украинская ассоциация футбола (УАФ)
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 11:59 0

Sport.ua вместе с GGBET анонсирует интересный поединок

Комментарии