Збірна України провела перше тренування в Харкові

Команда Андрія Шевченка готується до поєдинків відбору до ЧС-2018

Зібравшись у понеділок ввечері у своєму харківському розташуванні майже у повному складі, «синьо-жовті» провели перше тренування. Відбулося заняття на полі стадіону «Сонячний», що розташоване неподалік готелю «SuperiorGolf & SpaResort», де оселилася національна команда.

Заняття розпочалося зі спільної пробіжки, після чого гравці розділилися на кілька груп. Футболісти, котрі провели напередодні майже весь матч за свої клуби, продовжили бігову роботу з м'ячем, воротарі займалися зі своїм тренером Педро Харо, а з рештою працювали головний тренер та його асистенти. Заняття було спрямоване на те, щоби привести функціональний стан гравців, котрі отримали різне навантаження у своїх клубах, до спільного знаменника. Збірники працювали із завзяттям, адже всі чітко усвідомлюють, що місце в основному складі треба виборювати. Після першогоробочого дня на зборі на футболістів чекали відновлювальні процедури, вечеря та відпочинок.

Сьогодні у «синьо-жовтих» запланована зустріч з уболівальниками. Відкрите тренування на стадіоні «Металіст» розпочнеться о 18:30. Арена буде відкрита для шанувальників футболу вже з 17:00.

Нагадаємо, матч Україна - Туреччина відбудеться 2 вересня о 21.45. Через 3 дні команді Шевченка чекає виїзний поєдинок проти збірної Ісландії.
Владимир Клепач Источник: Украинская ассоциация футбола (УАФ)
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 07 мая 2024, 14:16 38

Украинский вингер может перейти в «Наполи»