Юлія Ткач - віце-чемпіонка світу!

Українка програла фінал борчині з Монголії

Юлія Ткач завоювала срібло чемпіонату світу!

Юлія Ткач безумовно від самого початку була однією з головних фавориток цьогорічного чемпіонату світу. Вона вже здобула свого часу золото цих змагань і цього разу впевнено йшла до фіналу.

В першій сутичці Юлія безапеляційно (10:0) здолала ізраїльську борчиню Ілону Кратіш - триразову срібну призерку чемпіонатів Європи.

Чемпіонка Європейських Ігор та бронзова призерка чемпіонату світу 2014 року росіянка Валерія Лазінська також не змогла встояти під натиском Юлії - 5:0.

Боротьба за вихід до фіналу була напруженою. Суперниця - дворазова чемпіонка Середземноморських Ігор та багаторазова призерка чемпіонатів Європи Сахін Хафізе з Туреччини, також була налаштована серйозно і навіть змогла завоювати 5 балів, але Юля знову виявилася сильнішою і перемогла здобувши 13 балів!

У фіналі Юля зустрілась з молодою, але дуже амбітною монгольською борчинею - Оркхон Пуревдорджі. Яка цього року перемогла на всіх міжнародних турнірах, в яких приймала участь. На жаль Юлії не вистачило зовсім трішки до золота, але вона дала гідний бій і стала віце-чемпіонкою.

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Война | 04 мая 2024, 15:42 22

Бывший теннисист считает, что уровень нравственного качества определенных структур должен измениться

Комментарии