Визначився чемпіон Вищої ліги

«Говерла» виграла обидва матчі фіналу у «Львівської політехніки»

Івано-франківська «Говерла» виборола титул чемпіона України серед команд Вищої ліги. У другому матчі фінальної серії плей-оф «Говерла» вирвала на виїзді перемогу в «Львівської Політехніки» - 79:77.
Після рівного початку зустрічі господарі захопили ініціативу та шістьма результативними атаками поспіль вирвалися на 9 очок вперед. До кінця першої чверті ця різниця збільшилася ще на бал.
Та вже в середині другої чверті хід поєдинку змінився. Іванофранківці до великої перерви скоротили відставання та вийшли на 3 очки вперед.
По перерві гості продовжили домінувати, здобувши 12 очок запасу до вирішальної 10-хвилинки. Останні хвилини четвертої чверті стали окрасою фіналу. Львів'яни відіграли відставання. Здавалося, на куражі вони переведуть серію в третій поєдинок. Однак у заключних атаках ніяк не щастило відзначитися. Натомість штрафні Подковирова стали переможними для івано-франківців.
Він же став найрезультативнішим у переможців - 19 очок, 4 підбирання, 4 передачі. У господарів найвлучнішим був Роман Новіков - 22 очки, 9 підбирань, 2 передачі.
Нагадаємо, володар «бронзи» визначиться 27 травня в Южному в третьому матчі між «Хіміком-2» та КДПУ з Кривого Рогу.
Вища ліга. Плей-оф. Фінал. Матч 2
25 травня
«Львівська Політехніка» - «Говерла» (Івано-Франківськ) - 77:79
Рахунок в серії - 0:2
Источник Федерация баскетбола Украины
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 28 апреля 2024, 10:47 5

В ночь на 28 апреля «цапли» обыграли «Нью-Инглэнд Революшн» со счетом 4:1

Комментарии