Українські стронгмени битимуть рекорди

Цього вікенду відбудеться чемпіонат України серед богатирів

Сезон українського стронгмену входить в активну фазу! На цих вихідних відбудеться чемпіонат України серед найсильніших людей у трьох вагових категоріях - до 95 кг, до 110 кг та понад 110 кг. Федерація стронгмену України, котра організовує ці змагання в «Екстрим-парку» (колишній парк «Дружби народів»), обіцяє що, це буде феєрична та визначна подія, яка щиро здивує кількістю учасників, відкриттям нових зірок та встановленням рекордів.
Чемпіонат розпочнеться у суботу, 29 квітня о 10:00, на території тренувальної бази Федерації стронгмену України «K2 Strongman gym» - у категорії атлетів до 95 кг. Цього ж дня відбудуться і змагання у двох важчих категоріях до і понад 110 кг. Переможців буде визначено у багатоборстві - за підсумками виконання п'яти вправ.
Наступного ж дня, 30 квітня, там же, в «Екстрим-парку», відбудеться «День рекордів». 3 11:00 найкращі стронгмени держави будуть встановлювати рекорди України у 5 різних дисциплінах. Побачити усе це дійство і підтримати богатирів в їхньому прагненні до нових звершень можна цілком безкоштовно: вхід на змагання - вільний.

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 05 мая 2024, 08:40 0

Главный тренер «Барселоны» объяснил, почему его команда проиграла