Андрей НЕСТЕРОВ: «Олимпик захотел помучиться? Ну вот и сыграли»

Футболист «Карпат» не понимает, почему донецкая команда не захотела играть во Львове

На Центральному стадіоні в Черкасах на перший план виходили бійцівські якості. Як наслідок, бойова гра завершилася нічиєю (0:0). Про враження від двобою з «Олімпіком» розповів захисник «Карпат» Андрій Нестеров.

- Андрію, як оціниш сьогоднішній поєдинок?
- Вважаю, що гра була рівною. На такому полі важко було показати змістовний футбол. Можливо, ми були трохи ближчими до перемоги. «Карпати» створили дві непогані нагоди. «Олімпік» може в актив занести удар Гошкодері.

- Результат відповідає тому, що відбувалося на полі?
- Загалом підсумок матчу є позитивним. Однак ми дуже хотіли виграти. Коли виходили на поле, то думали лише про перемогу. Здобули один пункт, тепер готуватимемося до плей-оф.

- Євген Боровик сьогодні традиційно багато підказував...
- Комфортно, коли є партнер, який читає гру. Тим більше, Євген - воротар, тому його підказки для захисників є дуже цінними.

- Сьогоднішнього матчу могло не бути, якби не жахливий стан поля у Сумах...
- Так, перед грою про це думав. Не зовсім розумію, чому «Олімпік» не захотів грати у Львові на нормальному газоні. Хотіли мучитися? Ну от, зіграли.

- Як тобі атмосфера у Черкасах?
- Передусім дякую вболівальникам, які приїхали нас підтримувати. Ми відчували це. Також вдячний черкаським глядачам. Вони прийшли, підтримали обидві команди. Нам все сподобалося.

Михаил Шаповалов Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 16:08 0

Поединок состоится 4 мая в 17:15 по Киеву