Максим ПАВЛЕНКО: «Просто так ми не віддамо путівку у півфінал»

«Ураган» – «Локомотив» – 3:7. Послематчевый комментарий главного тренера франковцев

Головний тренер «Урагану» Максим Павленко:

- Найперше, дякую хлопцям за самовіддачу. Намагалися догравати кожен епізод, на жаль, при стандартах не допрацювали, а суперник, навпаки, проявив більшу індивідуальну майстерність при стандартних положеннях. Ми готувалися до цього, однак не виконали установку на гру. У нас є тиждень, щоб зробити правильні висновки.
Просто так ми не віддамо путівку у півфінал. Поки є можливість - будемо боротися, старатися, нав'язувати свою гру. В складі команди пройдуть певні ротації, сьогоднішній матч довів, що потрібно внести корективи, щоб підвищити швидкість атак. Будемо працювати над тим, щоб стандартні положення у нашому виконанні були більш якісними, і ми могли реалізовувати моменти, які створюємо.
- Що стало причиною поразки?
- Рахунок на табло - це яскраве відображення того, що «Локомотив» награв на перемогу значно більше, аніж ми. Значить більше попрацювали над стандартними положеннями, за рахунок чого і виграли. Повівши в рахунку 2-3 м'ячі, суперник змусив нас нервувати, і ми не зуміли показати свою гру. Після перерви - зовсім інше налаштування, дуже швидкий третій м'яч, потім - четвертий, і ми були змушені відійти від нашого плану, почати грати вп'ятьох, далі скоротили розрив в рахунку, але, на жаль, не змогли зробити його таким, щоб суперник хвилювався.
- Як будете психологічно налаштовувати команду на бій в Харкові?
- Втрачати нам вже нічого! Я вірю, що в Харкові проявиться «ураганівський» характер, який грає від першої і до останньої хвилини, сконцентрований, налаштований виключно на перемогу, з вірою в себе, з вірою в колектив. Тільки з таким настроєм ми поїдемо на другий матч серії.
Источник НФК Ураган Ивано-Франковск
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 26 апреля 2024, 21:16 21

26 апреля Металлист обыграл Кремень 2:1 в 6-м туре Первой лиги в Группе вылета