Кубок Федераций. Сборная Украины U-18 сыграла вничью с Македонией

На гол Митровски точным ударом ответил Бондарь

Юнацька збірна команда України серед гравців віком до 18 років розпочала свої виступи на щорічному міжнародному турнірі «Кубок Федерацій», який цими днями триває у Латвії. У першому матчі змагань команда Олександра Петракова розійшлася миром із однолітками з Македонії - 1:1.

Зважаючи на те, що ця гра була першою у календарі змагань, учасники футбольного дійства майже увесь перший тайм знайомилися із можливостями один одного. У ці хвилини на полі превалювали невисокі командні швидкості та обопільний щільний пресинг, через що воротарі обох команд відверто нудьгували.

Перший реально гострий момент у зустрічі виник лише на 23-й хвилині, коли Кулаков відгукнувся на передачу з глибини у район воротарського майданчика і навіть забив гол. Але арбітр вгледів у цьому епізоді порушення правил з боку українського футболіста і відмінив взяття воріт.

А ось на 31-й хвилині «синьо-жовті» несподівано опинилися у ролі наздоганяючих. Помилка на правому фланзі захисту призвела до того, що Мітровскі невідпорним дальнім ударом під поперечину змусив Кучерука капітулювати.

Головний тренер української збірної «завів» свою команду у роздягальні, і вже у другій половині зустрічі наші хлопці діяли «першим номером», раз-по-раз шукаючи нагоди для створення гостроти біля воріт суперників. Одна з таких атак призвела до голу на 69-й хвилині, коли Бондар успішно замкнув навісну передачу партнера з правого флангу.

Саме українці були ближчими до того, аби вирвати перемогу у дебютній зустрічі на турнірі. Увімкнувши швидкості та знаходячи шпаринки у захисних редутах македонців, нагоди для взяття воріт мали Корнієнко та Ременюк. Але м'яч вперто оминав ворота балканців. Тому перший матч «Кубку Федерації» завершився результативною нічиєю для українців.

«Кубок Федерацій»

Македонія U-18 - Україна U-18 - 1:1
Голи:
Мітровскі (31) - Бондар (69)

Михаил Шаповалов Источник: Украинская ассоциация футбола (УАФ)
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 07 мая 2024, 14:16 38

Украинский вингер может перейти в «Наполи»