Владимир ЧУЛАНОВ: «Картушов может заинтересовать клубы Премьер-лиги»

Бывший защитник «Десны» — о выступлении черниговской команды в первой части сезона

Екс-захисник «Десни» Володимир Чуланов поділився враженнями від виступу чернігівської команди в першій частині сезону 2016/2017.

- Оцініть виступ «Десни» в осінній частині сезону першої ліги?

- Команда дуже порадувала своїм виступом. Тут зібрався хороший колектив, який повністю відповідає тому рівню і місцю у турнірній таблиці, де вони зараз перебувають.

- Хто із гравців «Десни» в осінній частині сезону сподобався, хто навпаки розчарував?

- Непоганий футбол демонструє Волков, Фаворов, Максименко, Мельник - лідер команди, який надійно грає в обороні і вміє налаштувати команду. Найкращий футболіст першої ліги, на мою думку, Єгор Картушов - це світле майбутнє. Якщо у весняній частині він продемонструє свої найкращі якості, то безперечно зацікавить клуби Прем'єр-Ліги.

Щоб хтось розчарував такого сказати не можу. Можливо, трошки стриманішим потрібно бути Костянтину Махновському. У кубковому поєдинку з «Геліосом» поліз у бійку, заробив червону картку, підвів свою команду. Футбол - командний вид спорту і від помилки однієї людини може постраждати колектив.

- Складіть символічну збірну з тих гравців, з якими довелося пограти в «Десні» з 2005-2016 рік?

- Андрій Федоренко - Олег Ратій, Вадим Мельник, Євген Ардальянов, Іван Богатир - Сергій Старенький, Євген Чепурненко, Павло Щедраков, Єгор Картушов - Валентин Круковець, Олександр Кожем'яченко.

Владимир Клепач Источник: ФК Десна
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 28 апреля 2024, 18:01 0

Поединок состоится 28 апреля в 19:00 по Киеву