Украинские Атаманы будут выставлены на драфт

Финансовые проблемы не позволили организации участвовать в сезоне

У Швейцарії відбудеться драфт, на якому клуби Всесвітньої серії боксу вибиратимуть підсилення на наступний сезон. Одними з найбажаніших кандидатів стануть українські боксери, які через фінансові проблеми не виступатимуть в сезоні у складі «Українських отаманів».

Колишній наставник «отаманів» Михайло Мельник розповів про деталі самого драфту та висловив свою думку з приводу ситуації, що склалася.

«Звісно, наша федерація виставить на цей конкурс найталановитіших боксерів. Ну а 12 клубів-учасників вирішуватимуть, хто їм потрібен. Якщо хтось з українців підійде іноземному клубові, то наша федерація за безцінь відпустить спортсменів, а іноземцям треба буде лише домовитися з боксерами про оплату праці. Самі боксери на драфт не поїдуть - клуби ВСБ робитимуть вибір через Інтернет.

Я б хотів, щоб хтось потрапив в іноземний клуб. Все-таки нині збірна України, фактично, сидить вдома і нікуди не їде. Боксери не мають міжнародного досвіду. Це велика біда. Була надія бодай на «Українських отаманів». І клубу не стало. Тепер українці варитимуться у своєму соку і не матимуть досвіду протистояння з боксерами з Азії, Європи чи Америки», - сказав Мельник.

Владимир Клепач Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 30 апреля 2024, 19:19 4

Следующим соперником бывшего чемпиона станет Джаред Андерсон

Комментарии