Президент Ингульца обещает стадион уровня Премьер-лиги

Александр Поворознюк подвел итог первой части сезона

Президент ФК «Інгулець» Олександр Поворознюк у спілкуванні з клубною прес-службою поділився своїми враженнями від гри команд у першій частині чемпіонату України першої та другої ліг та розповів про подальші плани.

Поділіться, будь ласка, своїми враженнями від виступу «Інгульця» у першій частині чемпіонату України серед команд першої ліги у дебютному сезоні.
Знаючи мої амбіції сказати все добре, ніхто не повірить. Першу частину команда «Інгулець» провалила і залишилися негативні емоції.

На Вашу думку, що стало основною причиною провальної гри?
Не відповідність футболістів команди рівню першої ліги. У мене чиста совість. Всім футболістам, які здобули путівку до першої ліги, дали можливість зіграти. Їм був даний шанс. Нині ж з ряд футболістами ми розпрощалися. Ведемо переговори з футболістами першої ліги та Прем'єр-Ліги України. Наступного року побачите справжній «Інгулець». Збираємося у середині січня на навчально-тренувальній базі у селі Володимирівка. Останній збір можемо провести у Туреччині. Останнє слово буде за головним тренером.

Що змінилося у грі команди з приходом нового тренера Сергія Лавриненка?
З його приходом були помітні зміни на краще. Мені подобається його людський та життєвий підходи. З цим тренером ми в майбутньому вийдемо до Прем'єр-Ліги України.

Давайте тепер поговоримо про команду «Інгулець-2», яка цього сезону дебютувала у другій лізі. Чи задоволені Ви грою, яку демонструє ця команда?
В принципі задоволений грою, за виключенням кількох матчів. Є підозрілими матчі нашої команди проти «Руху» та «Ниви-В». По матчу з «Рухом» у нас немає претензій до суперника. З «Рухом» у нас дружні відносини, я добре знаю їх амбітного президента. Претензії є до третьої сторони, яка пов'язана з букмекерськими конторами. На детекторі брехні перевіряли деяких футболістів. Є підозра, що до Миколи Кобця зверталися перед грою з проханням у першому таймі матчу забезпечити поразку з різницею більше двох м'ячів. Микола підходив до деяких футболістів з пропозицією програти перший тайм з потрібним рахунком. Так і сталося - перший тайм програли з рахунком 0:3. А от по матчу з вінницькою командою є підозра, що суперник домовлявся з гравцем нашої команди Романом Помазаном. У випадковості я не вірю. Микола Кобець і Роман Помазан, а також футболісти, до яких вони зверталися і є сумніви по їх грі, залишили команду «Інгулець-2». Таким футболістам не місце у нашій команді. Щодо підготовки «Інгульця-2» до другої частини, то футболісти будуть проходити загальний збір з першою командою. Кращі з них будуть грати у першій лізі. У «Інгульці-2» ми дамо молодим футболістам шанс себе проявити у дорослому футболі. Їм краще грати у дорослий футбол у другій лізі, ніж виступати у дублях команд Прем'єр-ліги України. У другій лізі вони зможуть краще про себе заявити.

Олександр Григорович, які плануєте зміни щодо покращення клубної інфраструктури?
У Петровому стадіон будемо оновлювати згідно вимог Прем'єр-Ліги України. У селищі Петрове буде готель на 60 номерів. Це дасть можливість командам-суперниць проживати перед матчем у Петровому. У селі Володимирівка поруч з стадіоном зі штучним покриттям завершується реконструкція спортивної споруди, яка відповідатиме всім вимогам. Для покращення умов для футболістів до кінця зими плануємо відкрити басейн.

Источник ФК Ингулец
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 21:40 2

Смотрите видеообзор матча 34-го тура Ла Лиги 2023/24

Комментарии