Прикарпатські ультрас виступили із зверненням

Фани закликають керівництво клубу «Тепловик» показати зацікавленість у вболівальниках

Прикарпатські ультрас на своїй сторінці однієї з соцмереж опубліковали звернення до керівництва ФК «Тепловик». Текст наводимо в оригіналі:
«Початок матчу в робочий день так ще й о 14:00 автоматично означає те, що більшість уболівальників, не зможуть переглянути навіть онлайн-трансляцію матчу, а ті хто хотів би відвідати стадіон і наживо побачити гру рідної команди змушені будуть взагалі брати на роботі відгул, чи в випадку учнів/студентів - «линяти» з занять.
На початку сезону керівництво клубу закликало громадськість активно відвідувати матчі головної команди області і таким чином допомогти їй фінансово, адже кожен куплений білет -це вклад вболівальників в розвиток клубу. А що ми бачимо тепер? Керівництву байдуже на думку вболівальників?
Позиція ПФЛ нам зрозуміла - футбол вони розвивати не збираються, а скоріш навпаки, тому сподіваємось, що хоча б керівництво клубу, призначивши такий незручний для всіх час, знайде можливість хоча б змістити початок матчу на пару годин пізніше, і таким чином на ділі, а не на словах, прислухається до думки Прикарпатських ультрас і продемонструє свою зацікавленість у вболівальників на трибунах».

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 03 мая 2024, 11:30 4

В прессу попала информация о временах работы нынешнего коуча «Шахтера» в «Твенте»

Комментарии