Стефан РЕШКО: «С Косово наша сборная сыграла посредственно»

Экс-игрок киевского «Динамо» раскритиковал национальную сборную за матч с Косово

Думками про останній матч збірної України поділився відомий у минулому футболіст Стефан Решко.

- Сподобалася гра збірної України?
- Не дуже. Наші футболісти зіграли на середньому рівні. Мучилися-мучилися і лише наприкінці матчу зуміли розставити всі крапки над «і». В одному із епізодів нас порятувала перекладина. А якби рахунок став 1:1, то ще не відомо, якби завершилася зустріч. Тому «синьо-жовті» невпевнено відіграли із Косово. Можливо, втомилися, не встигли відновитися після матчу з Туреччиною. А можливо, недооцінили суперника. Добре, що виграли, хоча матч простим точно не був.

- Яка ланка в нашій команді Вам найбільше не сподобалася?
- Моменти є, забивати треба. Власне в атаці мені наші дії і не сподобалися. Хоча і в обороні допускали помилок. Суддя теж провів не найкращий свій матч, він мав двічі призначити пенальті у ворота Косово. Але українці були зобов'язані забивати, попри всі обставини. І робити це не в кінці матчу. В українців не було зарядженості, мобільності. Вочевидь, вони занадто повірили у свою перевагу над Косово. Тому так і сталося. Головне, що очки здобули. Ось із турками відіграли краще, але здобули тільки одне очко. У Кракові була гірша гра, але є перемога.

- Погодьтеся, що при Андрієві Шевченку збірна показує агресивніший футбол?
- На 100% згоден. При Михайлу Фоменкові ми грали від оборони, аж занадто закривалися. З Шевченком ми більше атакуємо, більше контролюємо м'яч. Якість гри поліпшилася. Тепер потрібно працювати над реалізацією моментів та надійніше грати в захисті. Тоді все буде гаразд.

- Чи вам сподобалася молодь, зокрема Зінченко, Коваленко?
- Непогані хлопці. Вони ще дуже молоді, зараз це не їхній пік. Упевнений, що Коваленко і Зінченко ще додадуть. Вони наразі проводять перші матчі у збірній, тому не дивно, що їм бракує досвіду.

Владимир Клепач Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 02 мая 2024, 23:36 8

Команда Почеттино победила в дерби

Комментарии