ЕЗЕРСКИЙ: Не сошлись с президентом Звезды в ключевом вопросе

Один из кандидатов на пост тренера команды из Кропивницкого - о переговорах c руководством клуба

Один із кандидатів на посаду головного тренера «Зірки» розповів про хід та результат перемовин із кропивницьким клубом.
- Володимире Івановичу, як складається ситуація із вашим імовірним співробітництвом із кропивницькою «Зіркою»?
- Мені дуже сподобалося у Кропивницькому. Там є бажання людей серйозно і фундаментально розвивати футбол. Під час нашого із президентом «Зірки» Максимом Березкіним діалогу ставилися перспективні задачі - не одноразового результату, а довготривалого. І мені це дуже імпонувало, адже це був мій шанс зробити перший самостійний крок у тренерській кар'єрі. Бажання президента «Зірки» - це єврокубки і вихід клубу на прибутковість. Березкін мене дуже багато слухав, а найголовніше - він хоче рости. Майже в усіх моментах нашої ймовірної співпраці ми знайшли спільну мову. Лише по одній ключовій позиції у нас були різні погляди. Відтак, потисли одне одному руки, сказавши поки що: «До побачення».
- З якого саме аспекту у вас виникли різні погляди?
- У фінансовому плані мене все влаштовувало. У сфері комплектації команди - теж. Уже фактично було розроблено модель європейського розвитку проекту. Не зійшлися в одному ключовому пункті із президентом «Зірки» думками... В якому саме - це залишиться між нами.
- Чи знаєте ви щось про ймовірних кандидатів на посаду головного тренера «Зірки»?
- Взагалі, мене дуже приємно здивувало те, що зараз у футбольному плані відбувається у Кропивницькому. Те, що було там кілька років тому, і те, що зараз - це однозначно кілька кроків уперед. Багато робиться для дитячо-юнацького футболу. Скажу про Лавриненка... У нашому проекті він мав бути задіяний. Він мав бути в клубній системі, адже він місцевий. А отже, багато знає і може дати багато інформації. Хто ж все-таки очолить команду, не знаю. Дуже хочеться побажати клубу наставника, який зможе притриматися зростаючого вектора розвитку «Зірки» та розвивати кропивницький футбол і надалі. І головне - аби цей наставник не обпікся...
Источник MatchDay
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 01 мая 2024, 13:11 1

Матчи запланированы на 29 мая и 2 июня

Комментарии