Гармаш, Гладкий и Мораес принесли победу Динамо в спарринге

Команда Сергей Реброва провела двухсторонку против молодежи

У середу, 10 серпня, під час вечірнього тренування перша команда київського «Динамо» провела тренувальний матч з молодіжною командою.

Гра, якій передувала стандартна розминка, проводилася за звичними ігровими правилами, її навіть судила повноцінна бригада арбітрів. Однак, першою і головною відмінністю від звичайних матчів був часовий формат - замість двох таймів по 45 хвилин команди провели п'ять таймів по 15.

Подібні зустрічі вже давно не новинка для команди Сергія Реброва, яка регулярно спарингується з молодіжним складом. А два тижні тому суперником динамівців у такій грі стала київська «Оболонь-Бровар». Нагадаємо, тоді єдиний гол було забито на останніх секундах останнього, п'ятого тайму.

Цього разу основний склад «біло-синіх» не став відкладати справу на потім, і у першому ж таймі забив одразу два м'ячі - слідом за Денисом Гармашем, який відкрив рахунок, відзначився Олександр Гладкий.

Усі готові грати футболісти «основи» були розподілені на дві групи, перша з яких провела три тайми, а друга - два.

Пропустивши два м'ячі, «молодіжка», підсилена Сергієм Мякушко, а також Факундо Бертольйо та Лукманом Аруною, які тренуються з нею, налагодила гру у захисті й більше не пропускала, аж поки основний склад повністю не змінився і на поле не вийшли два найкращі бомбардири «біло-синіх» у поточному сезоні Ліги Парі-Матч - Андрій Ярмоленко та Жуніор Мораес.

Мораес, і цього разу не залишив поле без забитого м'яча, відзначившись у четвертому міні-таймі та встановивши остаточний рахунок тренувальної гри - 3:0.

Однак, звісно, у такій грі не може бути переможців та переможених - основний склад мав нагоду попрацювати над зіграністю та отримав ігрове навантаження, готуючись до непростого поєдинку проти «Сталі», який відбудеться у неділю, а молодь, у свою чергу отримала неоціненний досвід протистояння кращим гравцям нашої команди, адже граючи проти сильніших суперників ти сам стаєш сильнішим.

Як завжди, тренерський штаб «Динамо» взаємодіє на всіх рівнях - окрім тренерів першої команди та дубля ігрове тренування спостерігали та переймали досвід тренерський штаб U-19 на чолі з Юрієм Морозом, а також куратор академічних груп академії Альберт Босх.

Нагадаємо, поєдинок Ліги Парі-Матч «Сталь» - «Динамо» відбудеться у Дніпрі в неділю, 14 серпня, а гра молодіжних команд клубів - днем раніше у Лютіжі.

Источник ФК Динамо Киев
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии