Алексей Пинчук покинул Верес

Защитник и клуб разошлись по обоюдному согласию сторон

24-річний захисник Олексій Пінчук залишив розташування НК «Верес». Клуб та гравець розсталися за обопільною згодою сторін.

У минулому сезоні Олексій відіграв за «Верес» вісім матчів на фініші чемпіонату, ставши одним з тих, хто виборов для команди путівку в Першу лігу. А от у новому сезоні у жодному з трьох матчів футболіст на полі так і не з'явився.

- Це моє рішення, - розповів інформаційній службі НК «Верес» Олексій Пінчук. - Я бачу, що керівництво команди не розраховує на мене. До останнього намагався щось змінити, але зрештою вирішив піти.

- Чи є вже пропозиції з інших клубів?
- Поки що ні. Лише вчора приїхав додому у Дніпро, відпочиваю.

- Яким тобі запам'яталося Рівне?
- Насамперед, запам'яталося людьми, як вболівальниками, так і звичайними. Усі в місті привітні, відчувається європейський менталітет. Якби по усій країні були такі доброзичливі люди, то все б у нас було добре. Та й відвідуваність матчів вразила - чотири з половиною тисячі, такого у Першій лізі ніде немає. Для футболіста грати при такій аудиторії дуже приємно.

Крім Олексія Пінчука, табір рівнян залишив також залишив нападник Тарас Пучковський. Цей гравець прийшов у «Верес» цього міжсезоння, але в офіційних поєдинках так і не зіграв.

Народний Клуб «Верес» дякує футболістам, і бажає успішного продовження кар'єри.

Источник ФК Верес
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 18 мая 2024, 07:33 6

Украинский вратарь готов продлить контракт с «Реалом»