Глебов довызван в сборную Украины

В национальной команде он заменит Алексея Печерова

Форвард Дмитро Глєбов готовий підвищити конкуренцію у таборі Національної збірної України. За словами головного тренера збірної - Євгенія Мурзіна лідер «Кривбаса» уже завтра приєднається до команди.

Нагадаємо, що під час медичного обстеження, яке було проведено напередодні старту першого літнього збору у Дмитра було підтверджено факт незалікованої травми. За двотижневий період Глєбов встиг відновитися і вже готовий розпочати роботу у таборі збірної, яка наразі базується у Пущі Водиці.

За плечима у Глєбова дві кваліфікації та чемпіонати Європи у складі збірної України (2011 та 2013). У минулому сезоні Дмитро отримав звання MVP української Суперліги та став другим за кількістю здобутих очок. Його статистика у складі «Кривбаса» складала 17.4 очок, 5.8 підбирання та 4.7 передачі в середньому за матч.

На жаль, важку травму у таборі збірної отримав Олексій Печеров. В одному з контактних епізодів Олексій оступився, що призвело до перелому кубовидної кістки лівої ноги. За прогнозами лікарів на відновлення може піти до трьох місяців.

Источник Федерация баскетбола Украины
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 01 мая 2024, 15:24 2

Бывшие игроки «Динамо» еще не помирились