Игорь РАДИВИЛОВ: «Хочу повторить олимпийский успех»

Украинский спортсмен поделился ожиданиями от Олимпиады в Рио

Бронзовий призер Ігор ХХХ Олімпіади 2012 року в Лондоні мріє повторити свій успіх в Ріо-де-Жанейро.
Команда зі спортивної гімнастики однією з перших серед українських олімпійців прибула до Бразилії. Вже сьогодні наші гімнасти розпочали тренування, а 6 серпня, в перший загальний день, стартує олімпійський гімнастичний турнір.
«Це мої другі Олімпійські ігри. Перші - чотири року тому в Лондоні - були успішними. Я мріяв про олімпійську нагороду, багато працював, наполегливо йшов до цієї мети і моя мрія здійснилася», - поділився своїми спогадами з прес-службою НОК Ігор Радівілов.
«В Ріо прагну повторити свій олімпійський успіх. Звичайно, це буде вкрай непросто. Конкуренція неймовірна. Близько 70 найкращих гімнастів світу змагатимуться за найвищі місця. Відчуваю, що знаходжусь у гарній формі. Максимально ефективно використаємо ці дні для адаптації та тренувань безпосередньо на олімпійській арені. Позитивний досвід виступів на ній, до речі, у нас вже є. В квітні тут ми успішно подолали олімпійську кваліфікацію і здобули командну ліцензію. Вірю, що все буде добре і зараз», - відзначив наш гімнаст.
Источник НОК Украины
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Бокс | 04 мая 2024, 08:50 1

Поединок Бивол – Бетербиев в срок не состоится

Комментарии