Купи билет на Украина - Македония, выиграй путевку на Евро!

Матч между молодежными сборными состоится 27 мая на стадионе «Динамо» им. Валерия Лобановского

27 травня на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського відбудеться матч кваліфікаційного турніру Чемпіонату Європи 2017 між молодіжними збірними командами (U-21) України та Македонії. Початок матчу - 19:00.
Вартість квитків від 30 грн.
Кожен, хто придбає квитки на цей матч - має можливість виграти путівку на 2-х до Франції, на матч національних збірних команд з футболу України та Північної Ірландії, що відбудеться 16 червня у місті Ліон на стадіоні «Люм'єр».
Правила розіграшу наступні:
1. Придбай від 2-х до будь-якої кількості квитків на матч молодіжних збірних команд України та Македонії (U-21).
2. 27 травня о 19:00 прийди на стадіон «Динамо» ім. В. Лобановського, залиш відривні корінці квитків у спеціальному боксі та в перерві матчу Україна - Македонія (U-21) дізнайся ім'я переможця.
УВАГА!
У розіграші беруть участь квитки, придбані на сайті E-sport (http://esport.in.ua/), або ж в касах стадіону «Динамо» ім. В. Лобановського. Запрошення до розіграшу не приймаються.
Оригінал електронного квитка знаходиться в організаторів і в день матчу його корінець потрапить до спеціального боксу для розіграшу!
Більша кількість придбаних квитків - більше шансів на перемогу.
Розіграш відбудеться у випадку, якщо на матч Україна - Македонія (U-21) буде продано від 3000 квитків.
Путівка на ЄВРО 2016 розрахована на дві особи і включає в себе переліт Київ - Ліон - Київ та два квитки на матч Україна - Північна Ірландія.
Розіграш відбудеться на стадіоні "Динамо" ім. В. Лобановского в переві матчу Україна - Македонія (Ю-21).
Щоб отримати путівку - переможцю обов'язково потрібно пред'явити два квитки на матч Україна - Македонія (U-21). Тому закликаємо зберігати квитки до завершення матчу.
У випадку, якщо переможець не зателефонує за номером телефону (044) 521-05-12 та не з'явиться в офісі Федерації футболу України з оригіналом квитка (м. Київ, Лабораторний провулок, 7а) протягом тижня (п'яти робочих днів) після матчу Україна - Македонія (U-21) - путівка анулюється. Грошовому обміну та компенсації путівка не підлягає.
Источник Украинская ассоциация футбола (УАФ)
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 04 мая 2024, 19:43 3

Счет на 3-й минуте открыл Андреас Кристенсен, Артем сразу же ответил