Денис МИРОШНИЧЕНКО: «Наш Артурчик – это Андреа Пирло»

Хавбек «Карпат» забил свой дебютный гол в Премьер-лиге

Поєдинок з «Говерлою» став знаковим для «Карпат». «Зелено-білі» здобули першу перемогу на «Арені Львів», а також вперше перемогли у 2016-му році. Крім того, свої прем'єрні голи у львівському клубі забили Денис Мірошніченко і Ґуставо Бланко-Лещук.

- Денисе, як відчуття?
- Емоції переповнюють, адже ми перемогли вперше у цьому році. А ще я забив перший гол в кар'єрі, якого я дуже чекав. М'яч хочу присвятити своїм батькам. Вони завжди зі мною. Батьки постійно підтримують мене і я їм за це дуже вдячний. Цей гол - для них. Я дуже радий, але розумію, що треба ще багато працювати.

- Твого гола, мабуть, не було б, якби не прекрасний пас Артура Карнози...
- Я побачив, що Артур приймає м'яч і просто виконав установку тренера. Нам наголошують на тому, що ми повинні розкривати зони. Ми маємо бігти за спину суперника, шукати можливості. Я так і зробив, бо отримав чудовий пас від Карнози. Наш Артурчик - це Андреа Пірло (сміється). Він справжній технар, йому вдався прекрасний пас. Дякую йому. На 50 відсотків це його гол.

- Відкрити лік своїм голам у Лізі Парі-Матч ти міг ще минулого року на «Дніпро-Арені»...
- В Дніпропетровську переді мною взагалі порожні ворота були. Коли пробивав, то бачив м'яч у воротах. Так сталося, що не влучив.

- Сьогодні було друге підряд дербі. Щоправда, гра в Луцьку вийшла більш напруженою...
- В кожної команди своя тактика на гру. Мабуть, в «Говерли» такий задум був. Ми сьогодні мали своє завдання - повинні були грати в агресивний футбол, диктувати гру. Сподіваюся, що нам вдалося виконати установки тренера.

- Це перша перемога на «Арені Львів».
- Це європейський стадіон, на якому неможливо грати погано. Нам давно хотілося перемогти тут. Коли граєш на «Арені Львів», то емоції переповнюють!

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хоккей | 05 мая 2024, 08:55 4

Венгрия и Словения повысились в классе по итогам выступлений в Дивизионе 1A