Сборная Украины U-16 переиграла Казахстан

Юношеская сборная Украины провела матч в международном турнире, организованном УЕФА

Юнацька збірна команда України серед гравців 2000 року народження здобула мінімальну перемогу над однолітками з Казахстану на Турнірі розвитку УЄФА, який триває цими днями у македонському Скоп'є. Цей успіх став другим для команди Сергія Попова після учорашньої звитяги над командою Люксембургу.
У порівнянні з поєдинком із «карликом» європейського футболу конструктивні дії «синьо-жовтих» у грі із Казахстаном несли більш впевнений характер. Українці переважали суперників майже за усіма компонентами: від відсотку володіння м'ячем до кількості нагод для взяття воріт.
Але, за іронією долі, гол у протистоянні було забито лише одного разу. Сталося це після перерви, на 46-й хвилині Харжевський впевнено реалізував 11-метровий удар.
Таким чином, з хорошим настроєм і шістьма очками в активі підопічні Попова готуватимуться до останньої турнірної зустрічі із господарями змагань - збірною Македонії, яка відбудеться вже 21 квітня.
Турнір розвитку УЄФА
Україна U-16 - Казахстан U-16 - 1:0
Гол: Харжевський (46, пен).
Попередження: Снуріцин - Айтим.
Україна: Бабічин - Білошевський (Титаєвський, 66), Дмитренко (Волошин, 41, Рожко, 83), Дудинський (Пенчук, 41), Харжевський, Куценко, Мельник (к), Снуріцин, Супряга (Ступник, 59), Цитаїшвілі, Ващишин.
Казахстан (стартовий склад): Медведєв - Ульшин, Махан, Кашен (к), Скворцов, Совет, Айтим, Ільясов, Сагнаєв, Жакіпбаєв, Кайркенов.
Источник Украинская ассоциация футбола (УАФ)
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 01 мая 2024, 10:06 0

Украинский вратарь «Реала» ждет второй матч