Володимир БЕЗУБ’ЯК: «Всі вийшли як на останній бій»

«Карпаты» – «Александрия» – 2:2. Послематчевая пресс-конференция старшего тренера львовян

Володимир БЕЗУБ'ЯК, старший тренер «Карпат»:

- Дуже вдячний футболістам за самовіддачу на гру. Настрій навіть зашкалював, тому треба було гравців заспокоювати. Це вплинуло на перший тайм, у якому було багато сумбурів, невиправданих передач. Разом з тим, Бланко-Лещук добре боровся за м'яч. По другому таймі в мене взагалі немає питань до хлопців. Десь вплинула індивідуальна помилка, потім цей рикошет.. Так буває у футболі.

- Оцініть дії Бланко-Лещука?
- В нього є свої козирі, зокрема дистанційна швидкість. Він був у потрібному місці і зробив менше браку, ніж у попередній грі. Це його була краща гра в сезоні. Ми в кожній грі з різних причин - картки чи травми - міняємо центральних півзахисників, і це відображається на гру. Треба зіграти декілька ігор одним складом і гра налагодиться. Всі вийшли, як на останній бій. Рук не опускаємо, і будемо боротися до кінця.

- Сьогодні дебютував в основі Маркович.
- Зіграв на своєму рівні і робить все правильно. Тепер у Мірошниченка з'явився серйозний конкурент.

- Чому Кожанова перевели в дубль?
- Денис дуже багато свого часу зробив для «Карпат» і до нього не може бути претензій. Зараз у нього завершується контракт, і він в оренді. Ми від нього більше вимагали ще і на зборах. Можливо, якісь є нюанси по контракту, але це не в моїй компетенції.

- Сьогодні вболівальники знову скандували на адресу керівництва клубу?
- Під час гри я не чую. Мені про це говорили. Схаменіться вболівальники, прошу вас. Ви приходите на футбол подивитися гру чи поцькувати когось? Тим більше, цькувати людину, яка після такої важкої операції втратила двадцять кілограм. І на старість років таке слухати. Це не по-людськи і не по-християнськи. І не по-львівські і не по-галицькі.

- Чому не грає Ксьонз?
- Після травми він працює по індивідуальній програмі і йде на поправку. Звичайно, нам його не вистачає.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Источник Sport.ua
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футбол | 06 мая 2024, 11:40 0

Витор Роке может покинуть клуб

Комментарии