Женская сборная Украины разошлась миром с Израилем

Товарищеский поединок завершился боевой ничьей

21 січня в ізраїльському місті Шфаїм національна жіноча збірна команда України зіграла свій перший з двох запланованих товариських поєдинків проти збірної Ізраїлю, який завершився нульовою нічиєю. Нагадаємо, у рамках цих спарингів триває підготовка національної команди до найближчих матчів відбору ЧЄ-2017 з Албанією та Грецією.

Наставник збірної України Володимир Рева у цій грі вирішив провести ротацію складу, залишивши лідерів збірної на лавці запасних. Вперше зі стартових хвилин у складі «синьо-жовтих» вийшла Вероніка Андрухів. Команди розпочали матч в неквапливому темпі, всі основні події відбувалися у центрі поля. До небезпечних воріт біля воріт обох команд справа не доходила. Але слід відзначити, що наші дівчата в перші 45 хвилин більше володіли ініціативою і контролювали хід гри.

Після перерви команди продовжили грати без воріт. Але з виходом на заміну більш досвідчених гравців збірної України гра пожвавилася. Було помітно, українкам, аби відкрити рахунок у матчі, не вистачало останнього пасу. Проте під завісу зустрічі підопічні Реви могли навіть пропустити гол. Господарки двічі небезпечно вибігали у контратаки, після яких наші захисники лише в останню мить відводили загрозу від власних воріт.

У підсумку, «суха» нічия за мінімальної кількості небезпечних моментів. Наступний матч команди проведуть також у місті Шфаїм, 23 січня, о 19:30 за київським часом.

Товариський матч

Ізраїль - Україна - 0:0

Україна: Самсон - Філенко, Кравець, Василюк (к), Басанська (Іванишин, 82), Єременко (Андрущак, 46), Андрухів, Кочнєва (Хаванська, 60), Бойченко (Овдійчук, 70), Хіміч (Романенко, 60), Козиренко (Калініна, 46)

Михаил Шаповалов Источник: Украинская ассоциация футбола (УАФ)
По теме:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хоккей | 02 мая 2024, 15:11 2

Команда готовится к последнему матчу турнира